Ontdek de chefs van Atelier



Chef Karl Ave
Maurice - Brasschaat
Sterrenchef dEssensi - 's-Gravenwezel
Signatuurgerecht
Fris Oosters getint gerecht op basis van Bluefin tonijn.
Foodpairing
NicoLeo (Chardonnay)
Chef Sirinthorn Tapwongs
Mu daeng - Schilde
Signatuurgerecht
Papaya salade met kip afgewerkt met soya, pinda en een frisse limoendressing.
Foodpairing
Aliki (Merlot & Malbec)
​
Chef Gianny Hendrickx
Bistrot Bonheur - 's-Gravenwezel
Chef Mesa - Antwerpen
Signatuurgerecht
Tortelacci van rivierkreeft met jus van
strandkrabben, lavas en Iberico ham.
Foodpairing
Spiridio (Sangiovese)



Chef Anneleen De Reu
Maison Mimolette - 's-Gravenwezel
Signatuurgerecht
Kaasbordje
Vlaamse kazen.
Foodpairing
Spiridio (Sangiovese)
​
Chef Nathan Van Echelpoel
Nathan - Antwerpen
Signatuurgerecht
Premium rib Duroc varken met chermoula en pinda.
Foodpairing
Argirio (Cabernet Franc)
Chef Dagny Ros Asmundsdottir
Ambassadeur MSC- en ASC-keurmerk
Signatuurgerecht
Witte vis van het seizoen met prei en gerookte zalm in Tom Yum saus.
Foodpairing
NicoLeo (Chardonnay)
Ontdek de standhouders van Atelier


Lobsterpot
Traiteur - Boechout
Aanbod
Gegrilde kreeft | Kreeft belle-vue | Oesters
Phil's Place
Handel - 's-Gravenwezel
Aanbod
Degustatie van diverse sterke dranken en specialiteiten uit het
humidor-assortiment.

